ŚNIADANIE
- 08.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i razowe z masłem, serem żółtym, filetem wiśniowym z indyka,
- papryka,
- herbata z mlekiem.
- 15.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste, z masłem, twarożkiem grani, szynką delikatesową z kurczaka,
- papryka,
- herbata z mlekiem.
- 22.01.2018r.
- pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste z masłem, kiełbasą drobiową, serkiem śmietankowym,
- ogórek świeży,
- herbata z mlekiem.
- 29.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste z masłem, kurczakiem gotowanym, białym serem,
- kiełki,
- herbata z mlekiem.
OBIAD
- 08.01.2018r.
- Rosół z kury z makaronem.
- Risotto z duszonymi warzywami.
- 15.01.2018r.
- Ogórkowa na udźcu z indyka z ziemniakami i śmietaną.
- Makaron z twarogiem i śmietaną.
- 22.01.2018r.
- brokułowa na udźcu z indyka z ziemniakami.
- Makaron carbonara z szynką.
- 29.01.2018r.
- Jarzynowa na udkach z kurczaka z ryżem i śmietaną.
- Pierogi z mięsem i duszoną cebulką.
PODWIECZOREK
- 08.01.2018.
- Kisiel,
- cząstka kiwi.
- 15.01.2018r.
- Banan,
- marchewka – słupki.
- 22.01.2018r.
- Budyń,
- cząstka kiwi
- 29.01.2018r.
- Budyń,
- cząstka pomarańczy.
ŚNIADANIE
- 02.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i graham z masłem, szynką wieprzową, serem żółtym,
- rzodkiewka,
- herbata z mlekiem.
- 09.01.2018r.
- Płatki kukurydziane z mlekiem,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką wieprzową,
- sałata.
- 16.01.2018r.
- Kasza manna na mleku,
- pieczywo żytnie z masłem, filetem wiśniowym z indyka,
- rzodkiewka.
- 23.01.2018r.
- Parówki,
- pieczywo żytnie z masłem, serem żółtym,
- papryka,
- kawa zbożowa z mlekiem.
- 30.01.2018r.
- Owsianka na mleku,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką z Pasieki,
- sałata.
OBIAD
- 02.01.2018r.
- Krupnik na udźcu z indyka z kaszą jęczmienną i ziemniakami.
- Penne w sosie pomidorowym z tartym serem.
- 09.01.2018r.
- Jarzynowa na wywarze warzywnym z ziemniakami i kaszą jaglaną.
- Pierś z kurczaka w panierce,
- puree ziemniaczane,
- surówka z marchewki w śmietanie.
- 16.01.2018r.
- Kalafiorowa na wywarze jarzynowym z ziemniakami.
- Kurczak duszony w białym sosie,
- ryż na sypko,
- surówka z selera z rodzynkami w jogurcie naturalny.
- 23.01.2018r.
- Jarzynowa na wywarze warzywnym z ziemniakami i kaszą jaglaną,
- Klopsiki w sosie pomidorowym,
- puree ziemniaczane,
- surówka z białej kapusty.
- marchewka duszona.
- 30.01.2018r.
- Kapuśniak na mięsie wieprzowym z ziemniakami.
- Nuggetsy,
- puree ziemniaczane,
- surówka z marchewki i ananasa.
PODWIECZOREK
- 02.01.2018r.
- Jabłko,
- marchewka – słupki.
- 09.01.2018r.
- Koktajl brzoskwiniowy na bazie jogurtu naturalnego,
- cząstka gruszki.
- 16.01.2018r.
- Kromka pieczywa wiejskiego z masłem, pastą z twarogu,
- sałata,
- winogrona.
- 23.01.2018r.
- Jabłko,
- chrupki kukurydziane.
- 30.01.2018r.
- Jogurt naturalny z owocami,
- chrupki kukurydziane.
ŚNIADANIE
- 03.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i żytnie z masłem, filetem wiśniowym z indyka, białym serem,
- sałata,
- herbata z mlekiem.
- 10.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i razowe ze słonecznikiem z masłem, kurczakiem gotowanym,
- jajko na twardo,
- szczypiorek,
- kawa zbożowa z mlekiem .
- 17.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i graham z masłem, pasztetem pieczonym, serem żółtym,
- kiełki,
- kakao.
- 24.01.2018r.
- pieczywo mieszane wiejskie i razowe na miodzie z masłem, indykiem, twarożkiem wiejskim,
- rzodkiewka,
- herbata z mlekiem.
- 31.01.2018
- Pieczywo mieszane wiejskie i razowe z masłem, szynka wieprzową, pastą jajeczno-serową,
- szczypiorek,
- kakao.
OBIAD
- 03.01.2018r.
- Kalafiorowa na mięsie wieprzowym z ziemniakami.
- Ryż z owocami i jogurtem naturalnym.
- 10.01.2018r.
- Brokułowa na udźcu z indyka z ziemniakami i śmietaną.
- Spaghetti bolognese.
- 17.01.2018r.
- Krupnik z gałkami, kaszą jęczmienną i ziemniakami,
- Pierogi z owocami i śmietaną.
- 24.01.2018r.
- Rosół z kury z makaronem,
- Naleśniki z twarogiem, brzoskwinią i śmietaną.
- 31.01.2018r.
- Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą.
- Makaron z cynamonem i śmietaną.
PODWIECZOREK
- 03.01.2018r.
- Banan,
- chrupki kukurydziane.
- 10.01.2018r.
- Budyń,
- cząstka jabłka.
- 17.01.2018r.
- Cząstka pomarańczy,
- chrupki kukurydziane.
- 24.01.2018r.
- Kisiel,
- winogrona.
- 31.01.2018r.
- Kromka pieczywa żytniego z masłem, filetem wiśniowym z indyka,
- rzodkiewka,
- mandarynka.
ŚNIADANIE
- 01.02.2018r.
- Płatki kukurydziane z mlekiem,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką delikatesową z kurczaka,
- sałata.
- 08.02.2018r.
- Kasza manna na mleku,
- pieczywo żytnie z masłem, kiełbasą drobiową,
- kiełki.
- 18.01.2018r.
- Jajecznica,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką wieprzową,
- sałata,
- herbata z mlekiem.
- 25.01.2018r.
- Płatki kukurydziane z mlekiem,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką wieprzową,
- sałata.
OBIAD
- 01.02.2018r.
- Pomidorowa na udźcu z indyka z ryżem i śmietaną,
- bitki wieprzowe duszone w sosie własnym,
- kasza jęczmienna,
- surówka z czerwonej kapusty.
- 08.02.2018r.
- Brokułowa na udkach z kurczaka z ziemniakami i śmietaną.
- kurczak duszony w białym sosie,
- kasza bul-gur,
- surówka z selera i jabłka w śmietanie.
- 18.01.2018r.
- Barszcz ukraiński na udkach z kurczaka z ziemniakami i śmietaną.
- kurczak pieczony,
- puree ziemniaczane,
- marchewka duszona.
- 25.01.2018r.
- Wiejska z kiełbasa i ziemniakami,
- gulasz,
- kasza bulgur,
- buraczki tarte z jabłkiem i cebulą.
PODWIECZOREK
- 01.02.2018r.
- Maślanka,
- cząstka gruszki.
- 08.02.2018r.
- Jogurt naturalny z musli,
- mandarynka.
- 18.01.2018r.
- maślanka ,
- cząstka gruszki.
- 25.01.2018r
- Koktajl bananowy na bazie jogurtu naturalnego,
- cząstka gruszki.
ŚNIADANIE
- 02.02.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste z masłem, pastą z makreli, żółtym serem, pomidorem,
- herbata z mlekiem.
- 09.02.2018r.
- Bułka grahamka z masłem, szynką z Pasieki, pastą z twarogu z miodem,
- pomidor,
- kawa zbożowa z mlekiem.
- 19.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i rozmaitości z masłem, pastą z makreli, kurczakiem gotowanym,
- szczypiorek,
- herbata z mlekiem.
- 26.01.2018r.
- Bułka grahamka z masłem,pastą jajeczną, szynka delikatesową z kurczaka,
- szczypiorek,
- herbata z mlekiem.
OBIAD
- 02.02.2018r.
- Rosół z kury z makaronem.
- Kotlet z morszczuka,
- ziemniaki z wody,
- surówka z białej kapusty.
- 09.02.2018r.
- Pomidorowo-marchewkowa krem na skrzydle z indyka z kluseczkami i śmietaną.
- Kotlet z mintaja,
- ziemniaki z wody,
- surówka z kiszonej kapusty.
- 19.01.2018r.
- Jarzynowa na skrzydle z indyka z ryżem,
- kotlet z morszczuka,
- ziemniaki z wody,
- surówka z kapusty pekińskiej w śmietania.
- 26.01.2018r.
- Pomidorowa na skrzydle z indyka z makaronem i śmietaną.
- kotlet z mintaja,
- ziemniaki z wody,
- surówka z kapusty kiszonej.
PODWIECZOREK
- 02.02.2018r.
- Galaretka owocowa,
- cząstka jabłka.
- 09.02.2018r.
- Jabłko,
- chrupki kukurydziane.
- 19.01.2018r.
- Mandarynka,
- talarek ryżowy.
- 26.01.2018r.
- Ciasto z jabłkami,
- marchewka – słupki.
- PONIEDZIAŁEK
-
ŚNIADANIE
- 08.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i razowe z masłem, serem żółtym, filetem wiśniowym z indyka,
- papryka,
- herbata z mlekiem.
- 15.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste, z masłem, twarożkiem grani, szynką delikatesową z kurczaka,
- papryka,
- herbata z mlekiem.
- 22.01.2018r.
- pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste z masłem, kiełbasą drobiową, serkiem śmietankowym,
- ogórek świeży,
- herbata z mlekiem.
- 29.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste z masłem, kurczakiem gotowanym, białym serem,
- kiełki,
- herbata z mlekiem.
OBIAD
- 08.01.2018r.
- Rosół z kury z makaronem.
- Risotto z duszonymi warzywami.
- 15.01.2018r.
- Ogórkowa na udźcu z indyka z ziemniakami i śmietaną.
- Makaron z twarogiem i śmietaną.
- 22.01.2018r.
- brokułowa na udźcu z indyka z ziemniakami.
- Makaron carbonara z szynką.
- 29.01.2018r.
- Jarzynowa na udkach z kurczaka z ryżem i śmietaną.
- Pierogi z mięsem i duszoną cebulką.
PODWIECZOREK
- 08.01.2018.
- Kisiel,
- cząstka kiwi.
- 15.01.2018r.
- Banan,
- marchewka – słupki.
- 22.01.2018r.
- Budyń,
- cząstka kiwi
- 29.01.2018r.
- Budyń,
- cząstka pomarańczy.
- WTOREK
-
ŚNIADANIE
- 02.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i graham z masłem, szynką wieprzową, serem żółtym,
- rzodkiewka,
- herbata z mlekiem.
- 09.01.2018r.
- Płatki kukurydziane z mlekiem,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką wieprzową,
- sałata.
- 16.01.2018r.
- Kasza manna na mleku,
- pieczywo żytnie z masłem, filetem wiśniowym z indyka,
- rzodkiewka.
- 23.01.2018r.
- Parówki,
- pieczywo żytnie z masłem, serem żółtym,
- papryka,
- kawa zbożowa z mlekiem.
- 30.01.2018r.
- Owsianka na mleku,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką z Pasieki,
- sałata.
OBIAD
- 02.01.2018r.
- Krupnik na udźcu z indyka z kaszą jęczmienną i ziemniakami.
- Penne w sosie pomidorowym z tartym serem.
- 09.01.2018r.
- Jarzynowa na wywarze warzywnym z ziemniakami i kaszą jaglaną.
- Pierś z kurczaka w panierce,
- puree ziemniaczane,
- surówka z marchewki w śmietanie.
- 16.01.2018r.
- Kalafiorowa na wywarze jarzynowym z ziemniakami.
- Kurczak duszony w białym sosie,
- ryż na sypko,
- surówka z selera z rodzynkami w jogurcie naturalny.
- 23.01.2018r.
- Jarzynowa na wywarze warzywnym z ziemniakami i kaszą jaglaną,
- Klopsiki w sosie pomidorowym,
- puree ziemniaczane,
- surówka z białej kapusty.
- marchewka duszona.
- 30.01.2018r.
- Kapuśniak na mięsie wieprzowym z ziemniakami.
- Nuggetsy,
- puree ziemniaczane,
- surówka z marchewki i ananasa.
PODWIECZOREK
- 02.01.2018r.
- Jabłko,
- marchewka – słupki.
- 09.01.2018r.
- Koktajl brzoskwiniowy na bazie jogurtu naturalnego,
- cząstka gruszki.
- 16.01.2018r.
- Kromka pieczywa wiejskiego z masłem, pastą z twarogu,
- sałata,
- winogrona.
- 23.01.2018r.
- Jabłko,
- chrupki kukurydziane.
- 30.01.2018r.
- Jogurt naturalny z owocami,
- chrupki kukurydziane.
- ŚRODA
-
ŚNIADANIE
- 03.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i żytnie z masłem, filetem wiśniowym z indyka, białym serem,
- sałata,
- herbata z mlekiem.
- 10.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i razowe ze słonecznikiem z masłem, kurczakiem gotowanym,
- jajko na twardo,
- szczypiorek,
- kawa zbożowa z mlekiem .
- 17.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i graham z masłem, pasztetem pieczonym, serem żółtym,
- kiełki,
- kakao.
- 24.01.2018r.
- pieczywo mieszane wiejskie i razowe na miodzie z masłem, indykiem, twarożkiem wiejskim,
- rzodkiewka,
- herbata z mlekiem.
- 31.01.2018
- Pieczywo mieszane wiejskie i razowe z masłem, szynka wieprzową, pastą jajeczno-serową,
- szczypiorek,
- kakao.
OBIAD
- 03.01.2018r.
- Kalafiorowa na mięsie wieprzowym z ziemniakami.
- Ryż z owocami i jogurtem naturalnym.
- 10.01.2018r.
- Brokułowa na udźcu z indyka z ziemniakami i śmietaną.
- Spaghetti bolognese.
- 17.01.2018r.
- Krupnik z gałkami, kaszą jęczmienną i ziemniakami,
- Pierogi z owocami i śmietaną.
- 24.01.2018r.
- Rosół z kury z makaronem,
- Naleśniki z twarogiem, brzoskwinią i śmietaną.
- 31.01.2018r.
- Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą.
- Makaron z cynamonem i śmietaną.
PODWIECZOREK
- 03.01.2018r.
- Banan,
- chrupki kukurydziane.
- 10.01.2018r.
- Budyń,
- cząstka jabłka.
- 17.01.2018r.
- Cząstka pomarańczy,
- chrupki kukurydziane.
- 24.01.2018r.
- Kisiel,
- winogrona.
- 31.01.2018r.
- Kromka pieczywa żytniego z masłem, filetem wiśniowym z indyka,
- rzodkiewka,
- mandarynka.
- CZWARTEK
-
ŚNIADANIE
- 01.02.2018r.
- Płatki kukurydziane z mlekiem,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką delikatesową z kurczaka,
- sałata.
- 08.02.2018r.
- Kasza manna na mleku,
- pieczywo żytnie z masłem, kiełbasą drobiową,
- kiełki.
- 18.01.2018r.
- Jajecznica,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką wieprzową,
- sałata,
- herbata z mlekiem.
- 25.01.2018r.
- Płatki kukurydziane z mlekiem,
- pieczywo żytnie z masłem, szynką wieprzową,
- sałata.
OBIAD
- 01.02.2018r.
- Pomidorowa na udźcu z indyka z ryżem i śmietaną,
- bitki wieprzowe duszone w sosie własnym,
- kasza jęczmienna,
- surówka z czerwonej kapusty.
- 08.02.2018r.
- Brokułowa na udkach z kurczaka z ziemniakami i śmietaną.
- kurczak duszony w białym sosie,
- kasza bul-gur,
- surówka z selera i jabłka w śmietanie.
- 18.01.2018r.
- Barszcz ukraiński na udkach z kurczaka z ziemniakami i śmietaną.
- kurczak pieczony,
- puree ziemniaczane,
- marchewka duszona.
- 25.01.2018r.
- Wiejska z kiełbasa i ziemniakami,
- gulasz,
- kasza bulgur,
- buraczki tarte z jabłkiem i cebulą.
PODWIECZOREK
- 01.02.2018r.
- Maślanka,
- cząstka gruszki.
- 08.02.2018r.
- Jogurt naturalny z musli,
- mandarynka.
- 18.01.2018r.
- maślanka ,
- cząstka gruszki.
- 25.01.2018r
- Koktajl bananowy na bazie jogurtu naturalnego,
- cząstka gruszki.
- PIĄTEK
-
ŚNIADANIE
- 02.02.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i pełnoziarniste z masłem, pastą z makreli, żółtym serem, pomidorem,
- herbata z mlekiem.
- 09.02.2018r.
- Bułka grahamka z masłem, szynką z Pasieki, pastą z twarogu z miodem,
- pomidor,
- kawa zbożowa z mlekiem.
- 19.01.2018r.
- Pieczywo mieszane wiejskie i rozmaitości z masłem, pastą z makreli, kurczakiem gotowanym,
- szczypiorek,
- herbata z mlekiem.
- 26.01.2018r.
- Bułka grahamka z masłem,pastą jajeczną, szynka delikatesową z kurczaka,
- szczypiorek,
- herbata z mlekiem.
OBIAD
- 02.02.2018r.
- Rosół z kury z makaronem.
- Kotlet z morszczuka,
- ziemniaki z wody,
- surówka z białej kapusty.
- 09.02.2018r.
- Pomidorowo-marchewkowa krem na skrzydle z indyka z kluseczkami i śmietaną.
- Kotlet z mintaja,
- ziemniaki z wody,
- surówka z kiszonej kapusty.
- 19.01.2018r.
- Jarzynowa na skrzydle z indyka z ryżem,
- kotlet z morszczuka,
- ziemniaki z wody,
- surówka z kapusty pekińskiej w śmietania.
- 26.01.2018r.
- Pomidorowa na skrzydle z indyka z makaronem i śmietaną.
- kotlet z mintaja,
- ziemniaki z wody,
- surówka z kapusty kiszonej.
PODWIECZOREK
- 02.02.2018r.
- Galaretka owocowa,
- cząstka jabłka.
- 09.02.2018r.
- Jabłko,
- chrupki kukurydziane.
- 19.01.2018r.
- Mandarynka,
- talarek ryżowy.
- 26.01.2018r.
- Ciasto z jabłkami,
- marchewka – słupki.